Valitse parvekkeellesi laadukas ja tyylikäs aurinko- ja näkösuoja

 

Parvekelasitukset löytyvät nykyajan kaupunkiasumisessa melkein jokaiselta parvekkeelta. Vaikkapa kerrostaloissa parvekelasitukset ovat antaneet mahdollisuuden suunnitella tätä lisähuonetta uudella tavalla asuinneliöiden jäädessä joskus verrattain pieneksi. 

Miksi et silloin panostaisi tähän lisähuoneeseen saadaksesi omaa tilaa asentamalla parvekekaihtimet lasituksiisi? Parvekekaihtimet valmistetaan kestävästä alumiinista asiakkaan mittojen mukaan ja ne ovat suunniteltu kestämään Suomen olosuhteita. Kaikki kiinnikkeet ovat ruostumatonta terästä ja muoviosat ovat UV-suojattuja.

Kaihtimien helppokäyttöisyys ovat pitkän tuotekehityksen tulos ja narusta vetämällä ne nousevat portaattomasti sekä kevyesti haluamaasi korkeuteen aina vaikka ihan ylös asti. Säleiden asentoa voi vaihtaa alalistassa olevasta helppokäyttöisestä säätimestä. Ollessaan kiinni ne antavat tehokkaan suojan auringolta. Pyydä tarjous ja/tai ilmainen esittelykäynti nyt.

Erityisen hyvin nämä kaihtimet soveltuvat parvekkeille, joissa alhaalle tai katselukorkeudelle halutaan näkösuojaa, mutta ylhäältä halutaan päästää luonnonvaloa parvekkeelle. 

Suomessa valmistettavat ja laadukkaat vekkikaihtimet tehdään aina tilaustyönä asiakkaiden mittojen mukaan.

 

Vekkikaihdin

Valmistettu Suomessa 

Parveke- ja terassilaseihin soveltuva vekkikaihdin on monipuolinen aurinko- ja näkösuoja. Vekkikaihtimen voi avata vetämällä alhaalta, ylhäältä taikka molemmista suunnista samanaikaisesti, joten sopivat säädöt löytyvät tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tällä tavalla saat parvekkeellesi upeita ja monipuolisia valoitusratkaisuja.